Backstage Aarhus

Måder at slappe af på i Århus

Massage Århus

Har du brug for at glemme alt om hverdagens stress og jag? Hvis du mangler inspiration til ægte afslapning i Århus, kan du læse videre nedenfor.

Tag en tur i Marselisborg Dyrehave

Det er altid en afstressende og afslappende oplevelse at gå på opdagelse i naturen. I Århus er Marselisborg Dyrehave en af de mest populære naturoplevelser. Det er et grønt område, som blev anlagt helt tilbage i 1932.

I begyndelse var det ideen, at får skulle bruges til at holde græsset nede, men det blev til sikahjorte i stedet. Dyrehaven opnåede hurtigt popularitet blandt århusianerne, og den er blevet udvidet flere gange. Den dag i dag er det et område på omkring 22 hektarer.

Det er gratis at besøge Dyrehaven, som har fem sikahjorte. Det er en eksotisk hjorteart fra Østasien, som kom til Danmark i 1900-tallet. Der er også dådyr i Dyrehaven, og det kan være svært at kende forskel på sikahjorte og dådyr. I deres sommerpels har begge dyr hvide pletter på ryggen, men dådyr er større og mere lyse en sikahjorte. Derudover har dådyr tre utroligt tydelige sorte striber, mens sikahjortenes striber er mere udviskede. Gå på opdagelse i Marselisborg Dyrehave og se om du kan kende forskel.

Få en lækker massage

Du kan også nyde afslapning ved at booke Massage Århus på agendaen. En massage er en af de bedste løsninger til at slappe helt af i kroppen, når du giver slip og lader en specialist tage over. Hvis det er lang tid siden, at du har gjort noget for at forkæle dig selv, er det måske tid til en massage.

Kør til Moesgård Skov og nyd lækker mad

Du kan også nyde en lækker naturoplevelse i Moesgård Skov. Det er muligvis den mest populære skov i Århus, og her kan du nyde historie, natur og forkæle ganen til sidst. Der er nemlig en 300 år gammel vandmølle i Moesgård Skov, som nu er blevet til Restaurant Skovmøllen.

Slå en tur forbi Møllestien

Du kan også besøge en af de smukkeste brostensbelagte gader i Danmark, som er Møllestien, som går helt tilbage til før 1300-tallet. Husene på gaden er fra omkring 1800-tallet, og der er tale om flotte farverige bygninger. Det er uden tvivl Århus’ smukkeste gade, som er et must for Instagrammere og fotografer.