Backstage Aarhus

Drømmer du om livemusik og fadøl?

Drømmer du om livemusik og fadøl?

Efter over et år i coronaens stramme favntag, trænger de fleste af os til at slå os løs. Høre høj musik hele natten, og danse til den lyse morgen. Drømmer du også om atter at komme ud og høre levende musik? Slå dig løs til tidens toner? Og danse til du segner sammen med en masse andre musikelskere? Så er du ikke den eneste. Langt fra. Og langsomt begynder arrangementerne da også at pible frem rundt om i landet.

Hold øje med dine yndlingskunstnere

En af måderne at finde ud af hvad der foregår, er ved at holde øje med de lokale medier. Her kan du se hvilke arrangement der er i og omkring netop din by. Du kan også holde øje med de lidt større byer, hvis du foretrækker større koncerter eller shows. Disse afholdes typisk i byer som København, Aarhus og Odense. Her skal du være klar på at afse tid til transport frem og tilbage – men det er ofte til at overkomme. Ikke mindst, hvis det er ens yndlingsband eller favoritkomiker, der optræder.

Show, standup eller skønsang?

Elsker du at gå til koncert? Eller måske grine dig helt flad af live standup? Så ved du også, at det kan være lidt af en pebret fornøjelse. Ofte er sådanne billetter til lidt større navne dyre. Og de skal ofte købes længe i forvejen, hvis man vil være sikker på, at få en billet. Det kan være lidt af en udfordring – ikke mindst hvis billetterne sættes til salg sidst på måneden. Her kan der være lavvande i kassen, hvad gør man så, hvis man bare vil med? Kan man ikke lokke et lån ud af veninden eller kæresten? Så kan man heldigvis låne penge andre steder.

Lån til de store oplevelser

Et af de nye steder, hvor du kan låne til både latterkramper og koncertoplevelser, er Kronelån. Som ny kunde her kan du låne fra 1.000 og op til 4.000 kroner. Og du skal ikke vente længe på dine penge. Ofte er der udbetaling i løbet af blot 30 minutter fra din låneansøgning er sendt afsted! Dertil kommer at det er både nemt og enkelt at søge om penge. Dog skal man være fyldt 19 år for at kunne ansøge om penge hos Kronelån.

Et enkelt klik fra årets oplevelse

Med et online lån er de store oplevelser kun et enkelt klik væk. Så har du penge til årets store festival eller årtiets musicaloplevelse. Husk blot at tjekke betingelserne for et lån, såsom hvor hurtigt du skal betale pengene tilbage. Typisk er der dog tale om en yderst fleksibel tilbagebetalingstid. Så hvad venter du på?